SEO sökomotoroptimering

Vi hjälper dig med att förbättra & optimera din webbplats för tex Google, Bing och andra sökmotorer. Varför är det bra? Jo detta hjälper dig att synas för dina potentiella besökare, det gäller att vara bättre eller minst lika bra som dina konkurrenter. 

Vad är SEO

SEO står för search engine optimization, dvs sökmotoroptimering. Allt arbete som du gör på din webbplats resulterar i hur högt upp din webbplats hamnar när en besökare gör en sökning.

Hur kan jag synas på Google?

Ta reda på vad din målgrupp söker efter, skapa innehåll på dinn webbplats som attraherar din målgrupp och som stämmer väl överens med ditt företags affärsidé

Google sök och annonser

Annonsera på Google kan ge dig nya besökare, det gäller att annonsera i rätt kanal och noga följa upp så att det ger utdelning och inte bara kostar en massa pengar

Skriv texter som är lättlästa

Skapa texter i ett dokument som du enkelt kan kolla stavning och se att de är lättlästa, användarna uppskattar när texten är utan stavfel och enkel att läsa.

Unikt innehåll, lättare sagt än gjort

Javisst, det låter enkelt, men är ganska svårt, samtidigt som det ska vara lättläst behöver texten och formulering sticka ut, det behöver uppdateras så att besökare återkommer och vill läsa mer.

Var kreativ för dina användare, tänk att innehållet är för dem

Innehållet ska motsvara användarens förväntningar, att skapa innehåll för sökmotorer ger inte gladare eller fler besökare.

Det gäller att mäta

Att ha koll på vad som fungerar tar tid, det gäller att mäta för att se vad som fungerar. Det kräver uthållighet och en del arbete, många tror att bara för man en gång lagt upp en hemsida så sköter den sig av sig själv, så är det inte. Det gäller att hela tiden underhålla, skriva, mäta och analsyser vad som ger resultat.

Har du koll på dina konkurrenter?

Eller har de koll på dig? Oavsett vilket så kan du alltid jämföra med hur din webbplats presterart jämfört med andras sidor och sökord. Här finns det olika verktyg som Ubersuggest, Ahrefs och Sökordsplaneraren.

Nå oss

Adress

Torstenssonsgatan 11
114 56 Stockholm

Kontakt

0708 29 81 56
info@toppz.se

 

Kontakta oss

10 + 11 =